На Вінничині протягом вихідних зафіксували серію аварій: є потерпілі

Протягом минулих вихідних на Вінниччині сталося три автопригоди із постраждалими, які зараз вивчаються поліцією для встановлення всіх обставин. Інциденти трапилися у Жмеринському, Вінницькому та Гайсинському районах. У результаті аварій постраждали чотири людини, включаючи одного пішохода. Слідчі призначили проведення необхідних експертиз для з'ясування причин аварій, - повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Одна з ДТП сталася 23 березня о 21:20 на автодорозі М-21 "Виступовичі - Могилів-Подільський" у Жмеринському районі. За попередніми відомостями, 44-річний водій автопоїзда Scania зіткнувся з автомобілем УАЗ, яким керував 55-річний місцевий мешканець, який здійснював поворот ліворуч у попутному напрямку руху. Водій вантажівки отримав травми внаслідок аварії і був госпіталізований до лікарні.

Ще одна аварія була зафіксована у смт Десна на вулиці Лесі Українки. За попередніми даними, 31-річна місцева мешканка, керуючи автомобілем Opel Movano, рухалася заднім ходом і скоїла наїзд на 63-річного пішохода, який перебував на проїжджій частині. Постраждалий з травмами був доставлений до лікарні для надання медичної допомоги.

Ще одна аварія сталася 24 березня близько 15:40 у Гайсинському районі за участі автомобіля Hyundai Tucson. Слідчі встановили, що 62-річний місцевий мешканець, рухаючись по автодорозі М-30 "Стрий – Ізварине", не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. У результаті цієї аварії дві його пасажирки, 28 і 62 років, жительки міста Гайсин, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Водіїв перевірили на вміст алкоголю, вони тверезі. Автомобілі було поміщено на арештмайданчики.

"За вказаними фактами слідчі проводять досудове розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років. Усі обставини та причини дорожньо-транспортних пригод встановлюються", - йдеться у повідомленні.


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 484
Поширень: 0

Останні новини