На Вінниччині чоловік підпалив близько 700 тюків соломи через те, що його не взяли на роботу

Звістка про пожежу на території підприємства в Самгородській громаді надійшла до поліції 23 березня. Після проведення необхідних першочергових слідчих дій на місці події, правоохоронці виявили докази того, що пожежа була спричинена не випадково. Співробітники Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції негайно розпочали розслідування для встановлення осіб, причетних до злочину.

"Вогнем було знищено п’ять скирт, в яких знаходилось близько 700 тюків соломи. Сума шкоди завданої діями зловмисника встановлюється, йому загрожує до 10 років позбавлення волі", - повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області,

Серед осіб, що привернули увагу поліції, був 26-річний місцевий мешканець. Кілька років тому чоловік працював на цьому підприємстві і був звільнений. Нещодавно він намагався повернутися на роботу, але йому відмовили.

Зловмисник не заперечував своєї причетності до злочину і під час проведення з ним слідчих дій зізнався у вчиненому.

"Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Хмільницька окружна прокуратура. За цим фактом розслідується провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі", - зазначено у повідомленні.



Переглядів: 347
Поширень: 0

Останні новини