На Вінниччині чоловік вбив знайомого під час спільного застілля

Сьогодні стало відомо, що 4 листопада співробітники Управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області спільно з поліцейськими відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції затримали раніше судимого за важкі злочини жителя Києва, який під час конфлікту в Козятині наніс чоловікові ножові поранення. Постраждалий, 38-річний чоловік, помер у лікарні під час надання медичної допомоги. Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Поліція отримала повідомлення від лікарні про госпіталізацію жителя Козятина з ножовими пораненнями черевної порожнини. Тимчасовий в.о. начальника відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу В’ячеслав Сушко розповів, що внаслідок слідчих та розшукових дій за добу поліцейські встановили особу, причетну до цього злочину. Виявилось, що це 50-річний житель Києва, раніше судимий за вбивство та розбійний напад. Поліцейські затримали його у лісовому масиві поблизу села Пиковець, де він переховувався від поліції.

Розслідування встановило, що напередодні затриманий разом з потерпілим розпивали алкоголь у будинку спільної знайомої. Після завершення застілля між чоловіками виник конфлікт, під час якого підозрюваний наніс декілька ударів ножем у живіт своєму товаришеві й втік. Потерпілий, 38-річний чоловік, самостійно дійшов до найближчої установи та попросив викликати швидку. Проте, під час надання медичної допомоги у лікарні, він помер. Зловмисник затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

"Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.



Переглядів: 348
Поширень: 0

Останні новини