У Німеччині знайшли тіло 27-річної біженки з України, її мати й новонароджена дитина зникли: що відомо

На дамбі річки Рейн поблизу міста Гоккенгайм, що у Німеччині поліція виявила тіло 27-річної українки, яка жила в будинку для біженців. Мати загиблої та її пʼятитижневе немовля зникли, повідомляє BBC News Україна.

Правоохоронці землі Баден-Вюртемберг виявили тіло жінки у четвер 7 березня близько 10:20 ранку. Після встановлення особи загиблої, виявилося, що нею є 27-річна українка, яку раніше вважали зниклою безвісти. За попередніми даними, вона померла внаслідок насильницьких дій. Відомо, що жінка подорожувала з мамою та своєю 5-тижневою донькою, проте бабусю та немовля знайти не вдалося.

Втрьох вони проживали у притулку для біженців у Рейн-Неккарі, що на південному заході Німеччини. 55-річну Марину Стеценко, матір загиблої жінки, вважають головним свідком у цій справі. Наразі її розшукує поліція та триває розслідування для встановлення обставин злочину.

Речниця поліції регіону повідомила у середу вранці, що правоохоронці опитали близько 50 громадян, які так чи інакше могли надати якусь інформацію, але чи вдалося виявити більше деталей, пов'язаних з інцидентом, поліція наразі не повідомляє.

Українська сторона планує зв'язатися з посольством України в Німеччині, аби зʼясувати обставини інциденту. Деталі справи уточнюватимуться.



Переглядів: 677
Поширень: 0

Останні новини