На Вінниччині чоловік, який відбував покарання за кримінальні злочини звільнився і в черговий раз зґвалтував жінку

Наразі підозрюваний у черговому зґвалтуванні жінки тримається під вартою й може бути засуджений до 10 років ув'язнення. 

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

За результатами досудового розслідування встановлено, що чоловік у віці 40 років 2023 року був звільнений з місця відбування покарання, де він перебував за численні кримінальні правопорушеннями, зокрема за два зґвалтування. 

Наприкінці лютого він проник до будинку 63-річної пенсіонерки в одному з населених пунктів Гайсинського району через вікно та, використовуючи фізичну силу й погрози, зґвалтував жінку.

За словами начальника відділення поліції №1 Гайсинського райуправління, Андрія Бойцуна, оперативники кримінального розшуку знайшли підозрюваного за місцем проживання в сусідньому селі, одразу після того, як потерпіла звернулась до правоохоронних органів з повідомленням про злочин. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

"Після проведення відповідних експертиз, слідчі за процесуального керівництва Теплицького відділу Гайсинської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у незаконному проникненні до житла заявниці та її зґвалтуванні (ч. 1 ст. 162 та ч. 2 ст. 152 Кримінального кодексу України)", - зазначають у Відділі комунікації поліції Вінницької області.


Теги: кримінал

Переглядів: 391
Поширень: 0

Останні новини