Оскароносний «20 днів у Маріуполі» тепер у кіно: де у Вінниці можна переглянути фільм

Сьогодні, 14 березня, відбудеться прем'єра документального фільму «20 днів у Маріуполі» українського режисера Мстислава Чернова, повідомляє Артхаус Трафік.

Ця кінострічка своїм посилом сколихнула не лише Україну, але й увесь світ та заслужено отримала низку престижних премій, таких як «Оскар» у категорії «Найкращий повнометражний документальний фільм», BAFTA у номінації «Найкращий документальний фільм», Academy Awards за «Найкращий повнометражний документальний фільм». Він був визнаний документальним фільмом року на 44-й щорічній премії London Critics' Circle Awards, а на сайті Rotten Tomatoes фільм отримав 100% рейтинг та відзнаку «Сертифікована свіжість», яка присуджується фільмам із найкращими рецензіями. 

У Вінниці «20 днів у Маріуполі» можна буде переглянути від сьогодні у кінотеатрах SmartCinema за адресою вул. Миколи Оводова, 51 (ТЦ SkyPark) та Сінема Сіті за адресою вул. 600-річчя, 17Е (ТРЦ Мегамолл).

У SmartCinema фільм можна переглянути на вечірньому сеансі о 21:40.

У Cінема Сіті ж можна подивитися кінострічку англійською з українськими субтитрами. Покази проходитимуть зранку о 10:10 та ввечері о 20:10.

Окрім цього, з 21 березня фільм стане доступним на онлайн-платформі TakFlix.



Переглядів: 479
Поширень: 0

Останні новини