Жіночі куртки на весну 2024: практичність та стиль

Гардероб сучасної жінки на весну 2024 року не буде повноцінним без модної куртки. Разом із тренчами, пальто та жакетами вони стануть річчю «must buy», оскільки цей предмет жіночого верхнього одягу є надзвичайно зручним та практичним. 

Дизайнери зробили брендові куртки жіночі дуже оригінальними та креативними, тому боятися, що ваш весняний образ здаватиметься нудним або банальним, точно не доведеться.

У весняному сезоні 2024 р. будуть доступні практичні та зручні моделі з оригінальним декором і принтами. Колірна палітра порадує багатством запропонованих відтінків, серед яких будуть як базові кольори, так і цікаві варіації зеленого, рожевого, синього, жовтого, помаранчевого.

Оверсайз у тренді 

Вільні, об'ємні моделі й надалі будуть на піку моди. Дизайнери поповнили ряди курток оверсайз ефектними новинками на весну. Тепер не лише пуховики та бомбери виглядатимуть на пару розмірів більше, але й стьобані моделі, куртки-сорочки, анораки. 

Актуальні варіації оверсайз верхнього одягу одразу ж привертатимуть до себе увагу і стануть акцентом у будь-якому весняному образі. Трендові моделі доповнені накладними кишенями, виконані в яскравому кольорі. Стилісти підказують: носити подібні речі варто нарозтіж, щоб образ вийшов ще гармонійнішим. 

Універсальні стьобані моделі

Багато хто з дизайнерів включив у свої колекції стьобані моделі, запропонувавши модницям одразу декілька варіацій. Це класична куртка, стьобаний пуховик та навіть шкіряний бомбер. 

Подібні моделі можуть бути короткими та подовженими, блискучих і лакованих фактур, з екошкіри, з об'ємної чи тонкої стьобаної тканини та різних кольорів – від спокійних до яскравих. 

Бомбери – не лише для хлопців! 

Незмінний фаворит багатьох дівчат у сегменті курток – жіночий бомбер. Цієї весни він так само актуальний, мало того, модельний ряд поповнився новими яскравими варіантами. 

Модні будинки показали різноманітні приклади бомберів – від приталених до оверсайз, від спортивних до гламурних моделей. Носити їх можна зі штанами або джинсами, з сукнями й спідницями.

Спортивний стиль – не лише для фітнесу та залу 

Завершальним пунктом модного огляду стане спортивний варіант. Для дівчат, які займаються спортом, люблять пробіжки й часто відвідують зал чи просто є шанувальницями спортивного стилю одягу, без спортивної куртки навесні не обійтися.

Наприклад, можна купити куртку жіночу Адідас. Вона цікаво виглядатиме з легінсами, шортами, кросівками та топами, але за бажанням придбати її можна для повсякденного стилю. Зовсім не обов'язково вибирати яскраві моделі. Для доповнення вашого стрітстайлу ви можете звернути увагу й на куртки спокійних відтінків.


Переглядів: 332
Поширень: 0

Останні новини