На Вінниччині рибалки незаконно виловили рибу на суму понад 1,2 млн. грн

Державні інспектори Вінницького рибоохоронного патруля виявили правопорушення 6 березня 2024 року. Близько 20 години вечора двоє осіб були затримані за незаконне добування водних біоресурсів на річці Південний Буг у селі Новоселівка Тульчинського району Вінницької області. Вони використовували заборонені сітки для лову риби з дерев'яного човна. 

Під час затримання інспектори виявили 815 пліток, 3 окуні, 3 карасі, 1 ляща та 1 йорша. Загальною вага вилову становила 50 кг, що призвело до збитків рибному господарству України на суму 1 290 538  грн. 

"На місце скоєння правопорушення викликано працівників поліції. Складено протоколи про адмінправопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Знаряддя лову, човен та незаконно добуті водні біоресурси вилучені працівниками поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 249 КК України", - йдеться у повідомленні.

 Управління Держрибагентства у Вінницькій області закликає громадян повідомляти про порушення правил рибальства та незаконний збут водних біоресурсів за телефоном "гарячої лінії": (068) 018 37 52.



Переглядів: 341
Поширень: 0

Останні новини