На Вінниччині підліток убив односельчанку і заховав її тіло за шафою

У Тульчинському районі на початку лютого цього року стався злочин. Після вбивства підліток заховав тіло жертви в будинку за шафою. За цей злочин йому може загрожувати до 15 років ув'язнення, - повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

За інформацією з слідчого управління, 4 березня працівниця Піщанської селищної ради звернулась до поліції, повідомивши, що протягом тривалого часу не бачила місцеву 60-річну мешканку. Щоб перевірити цю інформацію, поліцейський екіпаж виїхав за адресою жінки. Під час огляду помешкання на вхідних дверях були виявлені сліди зламу, а усередині будинку - сліди крові та боротьби. В одній з кімнат поліцейські знайшли саму господарку з ознаками насильницької смерті.

Протягом доби над розкриттям особливо тяжкого злочину працювали слідчі та оперативники обласного главку та місцевої поліції, криміналісти, кінологи та співробітники відділу кримінального аналізу.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські зібрали докази причетності до вбивства 17-річного односельця потерпілої.

Встановлено, що на початку лютого підліток відвідав будинок жінки. Між ними виникла суперечка, після чого пенсіонерка закрилась у приміщенні. Розлючений хлопець вирішив відкрити двері силою і почав бити жінку. Від отриманих травм потерпіла померла. Після цього підліток переніс її тіло в одну із кімнат та заховав. Встановлено, що під час вчинення злочину затриманий перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Підліток був затриманий в процесуальному порядку і зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому було повідомлено про підозру, і був обраний запобіжний захід – тримання під вартою.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює Вінницька обласна прокуратура.

"За цим фактом слідчим управління розслідування провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання до 15 років позбавлення волі", - заначають правоохоронці.



Переглядів: 321
Поширень: 0

Останні новини