Гучний страйк польських фермерів у Варшаві. Довелося залучати поліцію

Як повідомляє Polsat news, Акція протесту почалася з виконання гімну об 11:00 перед будівлею канцелярії прем'єр-міністра на алеї Уяздовські. Раніше на цьому місці спалювали шини і труни, символізуючи похорони землеробства. На тлі було чутно багато ударів і звуків вибухів, а фермери, які беруть участь у страйку, несуть антиукраїнські транспаранти. 

Фермери ринули до Варшави, щоб перекрити вулиці та під’їзні шляхи. На трасі S7 від Нового Двору Мазовецького поліція зупиняла багато тракторів, які хотіли в’їхати в центр столиці. 

«Ми тут, щоб розповісти прем’єр-міністру, про наболіле, про що він повинен знати. "Зелений курс" і все, що з ним пов’язано, а також охорона кордонів Польщі з цим напливом неконтрольованої продукції з України, росії та білорусі. Це нам болить. Ми всі зібралися від Балтії аж до Татр. Ми разом і говоримо однією мовою. Цей "Зелений курс" – це кінець для всіх нас. Якщо влада нас не захистить, ми зазнаємо невдачі. Польщі не буде. Ми всі зійшлися як один. В єдності сила, ми не дозволимо розділити аграріїв», – сказав під час виступу один із лідерів протесту.

Пізніше демонстранти пройшли вулицею Пєнькною перед будівлею Сейму. Спостереження показують, що фермери вимагатимуть появи депутата Шимона Головні.

 



Переглядів: 329
Поширень: 0

Останні новини