На Вінниччині палій сухої трави так тікав від "закону", що аж покинув свій скутер

На Вінниччині порушник, який палив суху траву так тікав з місця злочину, що залишив там свій скутер. За фактом адміністративного правопорушення було складено протокол.

Інформацію опублікувала прес-служба Державної екологічної інспекції у Вінницькій області.

Поблизу гідроспоруди водного об’єкта за межами населеного пункту с. Онитківці (Тиврівська селищна рада) інспектори виявили факт незаконного спалювання сухої рослинності та її залишків. Порушник, щойно побачивши представників Інспекції, втік у невідомому напрямку, навіть не забравши свій транспортний засіб (скутер) та різні знаряддя праці.

"Для встановлення особи на місце події по лінії 102 був викликаний наряд поліції. Після з’ясування усіх обставини працівниками поліції було забезпечено явку порушника. Ним виявився місцевий житель, на якого інспектором Державної екологічної інспекції у Вінницькій області було складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 77-1 КУпАП. Санкція даної статті передбачає накладення штрафу на громадян від 3 060 грн до 6 120 грн і на посадових осіб - від 15 300 грн до 21 420 грн", - зазначають у повідомленні.



Переглядів: 303
Поширень: 0

Останні новини