У Вінниці відкрили Офіс підприємця: адреса та послуги

Попри війну, яка досі триває,  українська економіка продовжує працювати.

Щоб підтримати місцевий та релокований бізнес, ВМР відреагувала на запит підприємців у додатковому інформаційно-консультаційному супроводі з різних важливих питань.

Тому відсьогодні у Вінниці у приміщенні центрального відділення Прозорого офісу на Соборній, 59 розпочинає свою роботу Офіс підприємця.

На цьому комунікаційному майданчику представники бізнесу зможуть отримати консультації від фахівців профільних департаментів муніципалітету. Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своєму телеграм-каналі та у фейсбуці. 

За словами очільника громади, в Офісі підприємця представники бізнесу зможуть отримати відповіді на питання щодо діючих фінансових інструментів підтримки бізнесу, земельних ресурсів, комунального майна, архітектури та містобудування, благоустрою, торгівлі, архітектурно - будівельного контролю.

«Запит на створення такого майданчика отримали від підприємців. Сподіваємось, інформаційне підсилення з боку місцевої влади пришвидшить чимало процесів у роботі бізнесу – як вінницького, так і релокованого. За останні два роки вони показали свою стійкість до викликів. Тож маємо підставляти плече одне одному та об’єднувати зусилля. Тоді станемо ще міцнішою та надійнішою опорою для української армії», – підкреслив Сергій Моргунов.

Суб’єкти господарювання можуть здійснити візит до Офісу за попереднім записом або ж відвідати його в режимі живої черги, отримавши на рецепції ЦНАП свій талон прийому.

Консультування здійснюватиметься з питань:

– чинних фінансових інструментів підтримки бізнесу;

– земельних ресурсів;

– комунального майна;

– архітектури та містобудування;

– благоустрою;

– торгівлі;

– архітектурно-будівельного контролю.

Вже відсьогодні, 4 березня, можна записатися на прийом.

Для цього телефонуйте в кол-центр Прозорого офісу: 65-50-50, (067) 000 266 1, (073) 000 266 1, а також звертайтеся за номером телефону рецепції територіального відділення: ЦНАП відділення «Центр»: 65-55-05.

Офіс підприємця знаходиться у приміщенні центрального відділення Прозорого офісу за адресою: вул. Соборна, 59, 1-й поверх, кімната 1.



Переглядів: 350
Поширень: 0

Останні новини