Плануєш купити планшет – зроби розумний вибір з KVshop

Щодня сучасні технології вдосконалюються і стають нам дедалі надійнішими помічниками у буденних справах та реалізації задумів. Час від часу ми чуємо зазвичай рекламу та відгуки близьких, рідних і знайомих про новинки та ринку гаджетів. Та коли приходить час власного вибору помічника, час купити планшет – відчуваємо розгубленість.

Пропозицій багато, а от гарантій надійності, високого функціоналу, відповідності конкретним запитам покупцям знайти серед безлічі пропозицій мережі Інтернет складно. Іноді навіть звичайне питання, а що обрати з категорії планшетів - ручний ноут чи вдосконалений смартфон – змушує довго роздумувати над майбутнім вибором та знову відкладати бажану покупку на невизначений термін.

KVshop допоможе купити планшет в Україні швидко та вигідно

В інтернет-магазині “Комп’ютерний Всесвіт” ви знайдете близько 30 виробників передової техніки. На сайті KVshop представлена як бюджетна, так і дорога продукція, де кожен знайде для себе оптимальний варіант. Цінова політика від 2 500 грн до 117 825 грн.

Крім того, KVshop пропонує покупцям вигідні акції та знижки, що діють на постійній основі.

Середня вартість розумного девайсу - 10 000 грн і більше.

Поради KVshop:  купити планшет, обравши найкращий для себе варіант

У “Комп’ютерному Всесвіті” можливо все, тож знайдіть свій ідеальний планшет! Зробіть спочатку вибір операційної системи: Android, iOS, Windows. Далі подумайте над тим, який треба процесор, врахуйте свою потребу в бездротових комунікаціях, можливості памяті пристрою тощо. Складно?! Фахівці KVshop завжди допоможуть купити планшет з максимально відповідними характеристиками вашого запиту.

KVshop пропонує наступний вибір планшетів:

-Для роботи та навчання – найдорожчі та найпродуктивніші моделі електроніки середнього/великого розміру з процесором від 8 ядер, сучасним типом матриці та камерами, ОП від 8 ГБ та вбудованою пам'яттю від 256 ГБ, часто можуть підтримувати SIM-карти, функції зв’язку та NFC. Якщо у вас є такий планшет та вільний доступ до Wi-Fi, то в переліку ваших можливостей із сучасним девайсом буде буквально все.

- Геймерські пристрої – техніка середніх розмірів з великим обсягом пам’яті, потужним процесором на 8-10 ядер та IPS/OLED/AMOLED/LTPS/Liquid Retina типом матриці, що забезпечує якісну картинку й швидкий відгук.

- Універсальні планшети – компактні девайси з усіма можливими поєднаннями характеристик для комфортного перегляду фільмів, базової роботи з текстом, онлайн-спілкування та неважких ігор (існують як в бюджетному сегменті, так і в категоріях з вищими цінами).

Сподіваємося, що наша інформація допоможе вам купити планшет  та бажаємо вдалих покупок у “Комп’ютерному Всесвіті”. Завжди під рукою – розумний вибір з KVshop.


Переглядів: 599
Поширень: 0

Останні новини