У Вінниці син убив свою матір релігійною книгою: як він пояснив свої дії поліції

У понеділок, 26 лютого, в одному з приватних будинків у Вінниці сталася трагедія. Під час візиту до свого сина, який проживав поруч, 83-річна жінка загинула внаслідок насильницької смерті. Її тіло знайшли родичі, які відразу повідомили про це поліцію.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Слідчо-оперативна група, провівши огляд місця події, виявила численні тілесні ушкодження у області голови загиблої. У будинку також був син жінки, на одязі якого були сліди крові. За його словами, він почув голос, який велів йому вбити матір.

Поліцейські вилучили знаряддя злочину, йдеться про релігійну книгу, а також інші речорві докази. Тіло загиблої було направлене на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті. 52-річного чоловіка затримали у процесуальному порядку.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Досудове розслідування триває.



Переглядів: 465
Поширень: 0

Останні новини