Сергій Притула провів зустріч у Вінниці: що насправді купили за донати українців

Відомий волонтер та шоумен Сергій Притула сьогодні, 27 лютого, провів зустріч з вінничанами. Ціль візиту до Вінниці - прозвітувати про роботу свого благодійного фонду з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Притула наголосив, що разом з колективом продовжує працювати для перемоги.

фото: news.vn.ua

Вінниця стала першим містом куди приїхав Притула, щоб детально розказати, на що витрачав впродовж повномасштабної війни донати українців, які надійшли на рахунки Фонду Притули. Варто зазначити, що напередодні, тобто, вчора, 26 лютого, він оприлюднив повний фотозвіт діяльності фонду за період з лютого 2022 року по грудень 2023 рік включно у себе на сторінці Facebook.

"Все, що було зроблено, стало можливим завдяки вашій довірі та жертовності, а також великій любові до наших захисників та турботі про українців, які постраждали від російської агресії!" — зазначив Притула.

Загалом українці задонатили 6 616 410 472, 69 грн. Найбільшим донатом був один мільйон доларів, а середній — 813 грн.

Після звіту вінничани запитали Притулу про те, чи планує він балотуватись до ВР після війни, на що спікер уникнув прямої відповіді і сказав: «Зараз головне єднання задля перемоги. Ніщо так не роз’єднує українців, як передвиборчі компанії. Наша справа - триматись купи, бо це є запорука виживання».

А на запитання про власну думку щодо  ідеї мобілізації з 18 років відповів, що в цілому закон про мобілізацію нагадав йому «дитячу гру в гарячу картоплю», коли перекидають відповідальність один на одного (Президент-Залужний-Верховна Рада).

фото: news.vn.ua

«Закон про мобілізацію – це непопулярні рішення, але вони вкрай потрібні. Має бути чіткість, правила гри повинні підпорядковуватись принципу поваги до тих, хто бекре зброю в руки і йде захищати державу».



Переглядів: 655
Поширень: 0

Останні новини