Прогноз погоди у Вінниці та Вінницькій області на вівторок, 27 лютого

За прогнозом, з вівторка до п’ятниці Вінницька область буде під впливом антициклону з північного сходу, що принесе малохмарну та сонячну погоду без опадів. Вітер очікується південно-східного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с. Вночі температура повітря коливатиметься від 3° тепла до 2° морозу, а вдень прогріватиметься до 8°-13° тепла.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

У місті Вінниця сьогодні, 27 лютого, очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде південно-східного напряму, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 0 до 2° тепла, а вдень очікується від 10 до 12° тепла.

У Вінницькій області також передбачається мінлива хмарність без опадів. Вітер буде південно-східним, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі буде від 3° тепла до 2° морозу, а вдень очікується від 8 до 13° тепла.

У середу, 28 лютого, очікується невелика хмарність без опадів. Вітер очікується південно-східного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі становитиме від 3° тепла до 2° морозу, а вдень очікується від 8 до 13° тепла.

У четвер, 29 лютого, також передбачається невелика хмарність без опадів. Вітер очікується південно-східного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень залишиться у межах від 3° тепла до 2° морозу та від 8 до 13° тепла відповідно.



Переглядів: 548
Поширень: 0

Останні новини