Прогноз погоди у Вінниці та Вінницькій області на неділю, 25 лютого

У неділю, 25 лютого, на Вінниччині прогнозуються хмари з проясненнями та можливість невеликого дощу вночі. Однак, вдень опадів не передбачається.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

У Вінниці очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі можливий невеликий дощ, а вдень опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме 5-7° тепла, а вдень підніметься до 11-13° тепла. Вітер буде південно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с.

У Вінницькій області також очікується хмарна погода з проясненнями. Місцями вночі може йти невеликий дощ, а вдень опадів не прогнозується. Температура повітря вночі коливатиметься від 4 до 9° тепла, а вдень очікується від 9 до 14° тепла. Вітер буде також південно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с, а вдень місцями можливі пориви до 15-20 м/с.

У понеділок, 26 лютого, погода на Вінниччині залишатиметься схожою: хмарно з проясненнями, з невеликими дощами вночі та без опадів вдень. Температура повітря вночі очікується від 1 до 6° тепла, а вдень – від 8 до 13° тепла. Вітер продовжить дути південно-східним напрямком, зі швидкістю 7-12 м/с.



Переглядів: 639
Поширень: 0

Останні новини