Прогноз погоди у Вінниці та Вінницькій області на п'ятницю 23 лютого

Останні дні зими принесуть українцям приємну несподіванку - доволі теплу погоду, особливо це стосується вихідних, коли термометр вдень не опускатиметься нижче 0 градусів за Цельсієм. Прогноз погоди підтверджує, що повністю насолодитись теплом можна буде у суботу, проте, в неділю є ймовірність дощу.

Вінниця

У місті Вінниця очікується хмарна погода з проясненнями, без значних опадів. Вітер південно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі становитиме від 2 до 4 градусів тепла, а вдень підніметься до 9-11 градусів тепла.

Вінницька область

У Вінницькій області також очікується хмарна погода з проясненнями, без суттєвих опадів. Вітер буде південно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі коливатиметься від 1 до 6 градусів тепла, а вдень може досягти від 8 до 13 градусів тепла.

Субота, 24 лютого

Прогноз погоди на суботу, 24 лютого, передбачає хмарну погоду з проясненнями, без значних опадів. Вітер південно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі може коливатися від 1 до 6 градусів тепла, а вдень очікується відносно тепла погода з температурою від 10 до 15 градусів тепла.

Неділя, 25 лютого

У неділю, 25 лютого, також очікується хмарна погода з проясненнями, без суттєвих опадів. Вітер  південно-східний, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі може становити від 4 до 9 градусів тепла, в той час як вдень очікується від 8 до 13 градусів тепла.



Переглядів: 491
Поширень: 0

Останні новини