На Вінниччині суд виніс вирок жінці, що вбила 3-місячну дитину

Вінницький апеляційний суд підтримав рішення Вінницького міського суду і зберіг у силі вирок щодо 33-річної жінки з Вінниці, яку засудили до 4 років ув'язнення. ЇЇ було визнано винною у вбивстві через необережність малолітнього хлопчика.

За інформацією прес-служби Магнолія - ТВ, ювенальні прокурори на обох етапах судового процесу однозначно довели, що 17 квітня 2023 року підсудна, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння на зупинці громадського транспорту з немовлям на руках, не зуміла утримати його, в результаті чого дитина впала на землю. Це призвело до отримання ним травм, що стало причиною смерті тримісячного хлопчика.

Представники захисту подали апеляційну скаргу, у якій просили зменшити обвинуваченій покарання, замість 4 років позбавлення волі, призначити їй 3 роки обмеження волі, і звільнити від відбування покарання з випробуванням.

Вінницький апеляційний суд підтвердив обґрунтованість доводів ювенального прокурора щодо законності та справедливості вироку і залишив без задоволення апеляційну скаргу захисника. Таким чином, жінці, засудженій за вбивство через необережність, було призначено чотири роки позбавлення волі, і цей вирок був підтверджений і збережений у силі Вінницьким апеляційним судом. Тепер вирок набув законної сили.



Переглядів: 409
Поширень: 0

Останні новини