В Сосонці до початку нового навчального року відкриють новенькі школу та садочок

10 липня заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Василь Броварник, голова Вінницької райдержадміністрації Михайло Демченко та директор Департаменту будівництва, містобудування та архітектури ОДА Дмитро Романченко з робочою поїздкою перебували у селі Сосонка з метою ознайомлення з перебігом будівельних робіт у Сосонській СЗШ І – ІІІ ст.

Завдяки цілеспрямованим зусиллям  Уряду, обласної та районної влади  даному об’єкту була приділена належна увага для його завершення. 

Оглянувши  школу та поспілкувавшись із представниками підрядних організацій, заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник  наголосив: «Необхідно завершити відповідні роботи у приміщенні до початку нового  навчального року і створити   максимально комфортні умови для навчально-виховного процесу. Відповідні кошти, які потрібні для виконання поставлених завдань виділено в повному обсязі. Важливо, що роботи тривають відповідно встановлених графіків».

Особливу увагу було приділено стану навчальних кабінетів та класних кімнат,  умовам шкільної їдальні, спортивній залі.  Керівники обласної та районної влади  проінспектували умови навчання перших класів. Оглянувши класну кімнату, де будуть навчатись майбутні першокласники, голова райдержадміністрації Михайло Демченко запевнив: «Умови, облаштування та оснащення, де навчатимуться «першачки» будуть відповідати усім вимогам Нової української школи». 

Представники влади також оглянули процес будівельно-ремонтних  робіт в дитячому садочку. Наразі тривають внутрішні роботи, закуповуються необхідний інвентар та обладнання. Встановлюють паркан та облагороджують територію дитячого садочка. Варто відзначити, що роботи відбуваються на завершальному етапі і вже до нового навчального року планується відкриття.

Отже, комфортні та сучасні простори для  навчання та виховання дітей вчасно відчинять свої двері перед маленькими мешканцями Сосонки. 



Переглядів: 9158
Поширень: 0

Останні новини