У Вінниці сталось ДТП, в якій двічі збили пішохода

У місті Вінниця 20 лютого сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої двічі стався наїзд на пішохода. Правоохоронні органи ведуть розслідування для встановлення причин та обставин аварії.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

За попередніми відомостями слідства, водій автомобіля Dacia Logan, 52-річний чоловік, здійснив наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину у невстановленому для цього місці. В результаті наїзду пішохода відкинуло на смугу зустрічного руху, де він потрапив під колеса автомобіля Hyundai, за кермом якого перебував 43-річний місцевий мешканець. Унаслідок цієї аварії 23-річний місцевий житель отримав травми та був доставлений до медичного закладу.

Водії були перевірені на стан сп'яніння, вони тверезі. Автомобілі були поміщені на арештмайданчик.

Щодо факту автопригоди ведеться кримінальне провадження згідно з ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). 

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 570
Поширень: 0

Останні новини