Мер Вінниці долучився до акції зі створення синьо-жовтої карти України: як це було

16 лютого відділ молодіжної політики ВМР та Центр підліткових клубів за місцем проживання ініціювали патріотичну акцію в центрі міста для усіх охочих, пише ВМР.

В рамках заходу усі, хто проходив площею, могли долучитись до створення карти України, за допомогою синьої та жовтої пряжі.

До створення картини приєднався і міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

«Ми сьогодні переконуємося, що кожен з нас, незалежно від походження, віку, політичних переконань, може бути творцем нації. Тому об'єднуємось, щоб перетворити нашу мрію про єдину, сильну Україну в реальність», – сказав міський голова Сергій Моргунов.

За словами начальниці відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак, мета патріотичної акції полягала в тому, щоб згуртувати громаду, надихнути національну гордість і показати віру в майбутнє України.

Чимало охочих виявили бажання долучитись до створення карти країни. Одним до душі припала пряжа, а інші – плели патріотичні браслети, робили ляльки-мотанки та малювали малюнки.

Також очільник громади повідомив, що завершену карту України планують продати на аукціоні, за виручені кошти з якої закриють нагальні потреби військових.



Переглядів: 353
Поширень: 0

Останні новини