На головній прощі Вінниці містяни створили велику синьо-жовту карту України

Учора, 16 лютого, відділ молодіжної політики міської ради та Центр підліткових клубів за місцем проживання організували захід на головній площі міста, щоб привернути увагу громадян до патріотичних цінностей. Під час цієї акції всі бажаючі мали можливість взяти участь у створенні великої карти України, використовуючи синю та жовту пряжу. Серед учасників акції також був присутній міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

«Ми сьогодні переконуємося, що кожен з нас, незалежно від походження, віку, політичних переконань, може бути творцем нації. Тому об'єднуємось, щоб перетворити нашу мрію про єдину, сильну Україну в реальність», – сказав міський голова Сергій Моргунов.

За словами начальниці відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак, мета патріотичної акції полягала в тому, щоб згуртувати громаду, надихнути національну гордість і показати віру в майбутнє України.

Чимало охочих виявили бажання долучитись до створення карти країни. Одним до душі припала пряжа, а інші – плели патріотичні браслети, робили ляльки-мотанки та малювали малюнки.

Також очільник громади повідомив, що завершену карту України планують продати на аукціоні, за виручені кошти з якої закриють нагальні потреби військових.



Переглядів: 480
Поширень: 0

Останні новини