Подарунки до свята весни: які прикраси можна обрати для подарунка на 8 березня

Зовсім скоро відзначатиметься День весни. Вже зараз варто подбати про презенти близьким та коханим. Якщо ви плануєте дарувати прикраси на 8 березня - звертайте увагу на сучасні та якісні вироби.

Наприклад, саме такі представлено в інтернет-магазині “Pandora” - тут вже підготували тематичну підбірку варіантів, що ідеально підійдуть в якості подарунка на 8 березня.

Це, зокрема, каблучки, сережки, намистини у формі сердець, ланцюжки та інші ніжні та витончені аксесуари, які якнайкраще підкреслять вроду своєї власниці та стануть символом щирих почуттів.

У “Pandora” вони виготовлені лише з якісних матеріалів. В основі - срібло 925 проби, золото 585 проби або сплави із покриттям 14-каратним золотом (жовтим або рожевим). Інформація про кожну прикрасу розміщено на її сторінці.

Є чимало варіантів моделей, що оздоблені камінням, мінералами й іншими елементами, що додаватимуть ювелірному виробу особливої та неповторної “родзинки”. Тож обрати точно буде з чого.

Розповімо про те, які варіанти будуть найбільш актуальними до Дня весни, та про те, на що можна орієнтуватися при виборі.

Витонченість природи - у кожній деталі прикрас
або Що подарувати на 8 березня

Навесні прокидається природа, а отже - актуальними для презенту на 8 березня будуть передусім такі мотиви в прикрасах:

серця; квіти; рослини; крила (адже пробудження природи - “окриляє”); різноманітні “вічні” символи, на кшталт символу нескінченності.

Наприклад, сережки "Крила янгола" - неймовірно тендітна та красива прикраса для поціновувачок мінімалістичних ювелірних виробів:

А ось каблучка "Рожеві ромашки" з покриттям 14K рожевим золотом - яскравий та водночас ніжний аксесуар. Він обов’язково сподобається юним романтичним натурам.

Тендітну шию та зону декольте чудово підкреслить ось таке витончене намисто з круглою підвіскою - "Блискучий гербарій":

Пам'ятайте, що прикраси можна обирати й комплектами. Наприклад, до зазначеного вище намиста є такі ж сережки та браслет:

Для тих, хто любить яскраві кольорові ювелірні вироби, що створюватимуть акцент в образі, можна обрати ось таке намисто "Блискуче серце з ореолом":

Окремо варто відзначити намистини. У “Pandora” це - універсальні прикраси, адже їх можна закріпити на різноманітних основах. Наприклад, браслеті чи ланцюжку. Таким чином ви даруєте один елемент, що можна використовувати у різних композиціях.

Намистини є у низці варіацій та кольорів. До свята 8 березня можна обрати намистини і для поціновувачок оригінальних та незвичайних прикрас.

Наприклад, вони точно вподобають намистину у формі ключа - "Ключ до щастя” - або ж ажурну намистину-серце із двома пір'їнками - "Ловець снів":

Також ідеально підійде браслет подарунок на 8 березня - цей аксесуар вдало доповнить будь-який образ. Наприклад, ось такий виріб з асиметричною застібкою-зіркою вигідно підкреслить чарівність своєї власниці й тендітність зап’ястя:

В якості підсумку

Тож, у “Pandora” для привітання із Днем весни можна легко обрати стильні та оригінальні подарунки. До того ж, компанія гарантує якість - вироби мають механічну або лазерну пробу державного зразка Центрального казенного підприємства пробірного контролю.

Встигніть придбати презенти вже зараз, аби бути впевненими, що ваші близькі та кохані люди отримають їх вчасно у визначений день.

Обираючи прикраси в інтернет-магазині, ви можете замовити доставку по всій країні. Так, доставка можлива до поштових відділень, кур'єром, також доступний самовивіз з магазинів.

Якщо у вас залишаються ті чи інші питання щодо покупки, звертайтеся до консультантів компанії (контакти вказані на сайті “Pandora”).

Фото з сайту “Pandora”


Переглядів: 439
Поширень: 0

Останні новини