Чим відрізняють бойлери та чому їх варто обирати у Vencon

Бойлери є зручним та ефективним рішенням, коли помешкання чи різноманітні приміщення потрібно забезпечити автономним гарячим водопостачанням.

Якщо ви шукаєте, де придбати якісне обладнання, радимо звернути увагу на асортимент магазину Vencon. Так, за цим посиланням https://vencon.ua/catalog/bojlery можна переглянути низку водонагрівачів під різноманітні потреби.

На всі бойлери надається офіційна гарантія від виробника, а відтак ви можете бути впевнені у якості обладнання.

Далі розповімо детальніше про асортимент та інші особливості.

Асортимент Vencon та чим відрізняють моделі

Всього в асортименті на сайті https://vencon.ua наявні бойлери від 70 компаній, загалом - 2328 товарів різного об'єму, форми, потужності тощо.

Наприклад, щодо літражу, варто спершу визначитись, скільки орієнтовно людей постійно користуватиметься водонагрівачем. Приблизні розрахунки:

бойлери до 50 літрів — для комфортного користування однією людиною;

на 50-70 літрів — для двох людей;

70-100 л — трьох людей;

100-150 л — чотирьох;

від 150 л — п’ятьох.

Водночас, варто враховувати не лише кількість людей, які користуватимуться бойлером, а й призначення. Наприклад, для використання у душовій кабіні - точно варто обирати прилад від 50 літрів, а для великої родини чи при наявності ванни - щонайменше на 80 літрів.

Також водонагрівачі є різні за формою: циліндричні, вузькі, прямокутні та пласкі (на фото нижче). Тут вибір залежить від того, який вигляд вам подобається, та, звісно ж, місця розташування приладу.

Інший важливий показник для вибору - потужність. Цей параметр дозволяє розуміти, скільки приладу потрібно часу для нагріву води. Водночас, враховуйте і стан вашої мережі. Оптимальна потужність - 2 кВт, однак, якщо в будинку стара проводка - краще обрати варіант на 1,5 кВт чи менше.

Варто враховувати й низку інших характеристик. Наприклад, сухий або мокрий тип ТЕНу. Перший має більше переваг, але й підвищує вартість приладу.

Також бойлери можуть відрізнятися й за іншими параметрами, бути оснащені додатковими зручними функціями, способами керуванням, типом встановлення тощо.

На фото - стильний чорний бойлер з сенсорним керуванням, інформаційним табло, режимом ECO:

Загалом особливостей кожної моделі - чимало, відтак до вибору варто підходити ґрунтовно.

Чому саме Vencon

Як вже зазначалось, уся продукція, яку можна придбати у Vencon, має офіційну гарантію від виробника. Таким чином, про якість можете не хвилюватися.

Також компанія пропонує послуги з монтажу обладнання, сервісу та проєктування систем опалення, вентиляції та кондиціонування.

У Vencon представлені різноманітні товари від понад 900 брендів з усього світу.

В інтернет-магазині можна легко знайти необхідний вам товари, скориставшись зручним фільтром. Окрім того, регулярно діють різноманітні акції та знижки.

Якщо вам потрібна додаткова інформація щодо того чи іншого водонагрівача, ви можете звернутися до фахівців Vencon. Зробити це можна онлайн або ж завітати безпосередньо до магазинів у Києві або Львові. Усі контакти вказані на сайті компанії.

Загалом, обираючи водонагрівачі, радимо обирати лише оригінальні товари з гарантією, адже від цього залежатиме довговічність виробу та його справність під час роботи.

Фото з сайту Vencon


Переглядів: 458
Поширень: 0

Останні новини