Що відвідати у Вінниці: Офісу туризму підготував захопливі активності для містян та гостей міста на лютий

Протягом останнього місяця зими Офіс туризму Вінниці пропонує відвідати 12 захоплюючих екскурсій та турів для мешканців міста та його гостей. Також будуть проведені три цікаві майстер-класи з виготовлення екоторби, текстильної іграшки та кавового мила-скрабу.

Як зазначає Вінницька міська рада, екскурсії, такі як "Секрети та легенди Вінниці", "Вуличний Лувр", "Місто наповнене змістом", "Драми і кохання", "Оводов&Артинов…" завжди привертають численну увагу, оскільки розповідають цікаві історії про місто, його мешканців і їхні таємниці.

Не проґавте можливість у лютому зануритись у вінницькі підземелля та дізнатись історії, які ховаються за цегляними стінами ходів.

Також в цьому місяці плануються тури Вінниччиною і за її межами, зокрема, проєкт "Смачна Вінниччина. Польський колорит", де учасники відвідають резиденцію Грохольських, літературно-меморіальний музей Оноре де Бальзака, музей хліба, костел Святої Варвари та інші цікаві місця.

Розклад екскурсій:

10 лютого – Екскурсія «Вуличний Лувр». Гідеса Катерина Ружило. Реєстрація: https://forms.gle/xyAujWwnr3PB7tSBA 11 лютого – Екскурсія «Пензлем натхненниць малюємо місто». Гідеса Людмила Очеретна. Реєстрація: https://forms.gle/7g7K3y5biVQGFvox5 14 лютого – Екскурсія «Вінниця: історії кохання». Гідеса Альона Сазонова. Реєстрація: https://forms.gle/VgeRBW7M3vQqCPsJ8 16 лютого – Екскурсія «Драми і кохання». Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/pXm8zvVt7e4ayvo48 17 лютого – Екскурсія «І нехай Він Вам буде свідком…» (Костел Діви Марії Ангельської). Гід Максим Грибінник. Реєстрація: https://forms.gle/5fcazisrkyp3MkA26 17 лютого – Одноденний тур «Скарби» (Вінниця – Житомир – Вінниця). Гідеса Людмила Очеретна. Реєстрація: https://forms.gle/HpnHq4fqcYv7Lkog8 17 лютого – Одноденний тур «Смачна Вінниччина. Польський колорит» (Вінниця – Стрижавка – Махнівка – Верхівня – Білопілля – Бердичів – Вінниця). Гідеса Оксана Родорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/Szi1ewkGXPo3Tp926 18 лютого – Екскурсія «Місто наповнене змістом». Гідеса Альона Сазонова. Реєстрація: https://forms.gle/gyirvTKFEKhi8cYe6 24 лютого – Екстрим-тур «Лабіринтами печери» (Вінниця – Тернопільська область, с. Королівка – Вінниця). Гід Олег Матюхов. Реєстрація: https://forms.gle/g1DvoTfLGxDwpRXM9 24 лютого – Екскурсія «І нехай Він Вам буде свідком…» (Костел Діви Марії Ангельської). Гід Максим Грибінник. Реєстрація: https://forms.gle/rW3YVp8SB1TuJjSbA 25 лютого – Екскурсія «Оводов&Артинов: тандем “Прекрасної епохи”». Гідеса Людмила Очеретна. Реєстрація: https://forms.gle/9fZHt6VDxqgk1C6z6 25 лютого – Екскурсія «Секрети та легенди Вінниці». Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/tHNamRZPDAYAMGGb9

Майстеркласи в рамках АртКлубу «Твори з BYVI»

3 лютого – Майстерклас з виготовлення текстильної іграшки. Майстриня Світлана Мурашова. Реєстрація: https://forms.gle/VoecTgS1fseLKYCS6 17 лютого – Майстер-клас з виготовлення кавового мила-скрабу. Майстриня Леся Зіаннурова. Реєстрація: https://forms.gle/nJuTowd9Pzj5Zu8s6 24 лютого – Майстер-клас з виготовлення екоторби. Майстриня Леся Зіаннурова. Реєстрація: https://forms.gle/oCbMVXEsg9F7txst9

*Всі події розроблені так, щоб у разі повітряної тривоги можна було направитися в найближче укриття. За новинами та можливими змінами в розкладі стежте на сторінках «Офісу туризму Вінниці» у Facebook та Instagram, а також у телеграм-каналі «Туристичні новини Вінниці».



Переглядів: 474
Поширень: 0

Останні новини