Завдав тілесні ушкодження дружині, які призвели до загибелі та вчинив самогубство: поліція розслідує обставини смерті подружньої пари

Учора, 16 січня, на телефонну лінію "102"  надійшов виклик від жінки, яка повідомила, що її син та невістка не виходять на зв'язок. Поліцейський відділ відправився до їхнього помешкання для перевірки ситуації. У квартирі поліцейські виявили тіла чоловіка (39 років) та жінки (34 роки) без ознак життя.

Керівництво ГУНП в Івано-Франківській області, слідчі та криміналісти негайно прибули на місце події для розслідування. Тіла подружжя мали сліди тілесних ушкоджень, і були вилучені речові докази для проведення експертизи.

За попередньою версією слідства, між подружжям виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці численні тілесні ушкодження, які призвели до її смерті. Невдовзі після цього чоловік скоїв самогубство в іншій кімнаті.

Тіла направлені на судово-медичну експертизу, і наразі розпочато кримінальне провадження за фактом вбивства та самогубства. Поліцейські Прикарпаття продовжують розслідування та вивчають всі обставини цієї події.



Переглядів: 518
Поширень: 0

Останні новини