Польський уряд домовився з перевізниками про припинення блокади на кордоні з Україною

Перевізники з Польщі, які з листопада блокували прикордонні пункти пропуску з Україною, досягли угоди з урядом щодо деяких вимог і припинять свій протест. 

Таку заяву зробив Томаш Борковський з Комітету захисту перевізників і роботодавців транспорту, - як повідомляє Європейська правда. Згідно з домовленостями, протест буде припинено у середу з 13:00 за київським часом.

"Це не кінець, але протест буде призупинено… Ми домовилися про певні умови, ми дамо уряду час попрацювати, оскільки це новий уряд", – сказав Борковський.

У вівторок о 13:00 за київським часом, Міністерство інфраструктури Польщі запланувало пресконференцію, під час якої передбачається підписання угоди з представниками перевізників.

Зазначається, що фермери з Польщі прийняли рішення призупинити акцію протесту на прикордонному переході з Україною в Медиці після того, як уряд погодився виконати їхні вимоги на початку цього місяця. Проте перевізники продовжували блокувати три інші кордонні пункти пропуску на українсько-польському кордоні.



Переглядів: 424
Поширень: 0

Останні новини