«Бо сьогодні, як ніколи, є дуже важливим наше українське слово»: у Вінниці запрацював клуб «Поезія незламних»

У затишному приміщенні бібліотеки-філії № 13 нещодавно, 11 січня, відбулося перше засідання клубу «Поезія незламних», на яке зібралася творча громада Вінниці. На захід завітали люди різних професій та вікових категорій, але всі були об'єднані любов'ю до українського поетичного слова, - повідомляє міська рада.

За словами Віри Лебєдєвої, завідувачки книгозбірні № 13 та керівниці поетичного клубу, ідея створення клубу виникла в самий складний і тривожний період для країни. 

«Бо сьогодні, як ніколи, є дуже важливим наше українське слово», – каже жінка.

Під час першого засідання учасники клубу читали свої твори, народжені в їхніх серцях і віддзеркалені на папері саме у зимовий період.

«Січень став не лише початком року, а й зародження багатьох інших несподіваних чи давно запланованих подій. Наша зустріч була присвячена «Зимовим читанням-чаюванням». А друзі, які не змогли завітати на зустріч особисто – долучились онлайн, але навіть віртуальний зв'язок не завадив відчути імпульси та поринути у чарівну атмосферу римованих рядків. Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, завдяки яким маємо можливість жити та творити», – додала пані Віра.

На вечорі панувала атмосфера творчості, розуміння та єднання. Несподіваним та приємним сюрпризом теплої зустрічі стала пісня у виконанні Тетяни Скомаровської. Її рядки мисткиня запозичила з вірша поетеси Віри Гранатової, а музику написала сама.

Організатори клубу «Поезія незламних» зазначають, що його засідання відбуватимуться у другий четвер кожного місяця.

Місце зустрічі: бібліотека-філія № 13 за адресою проспект Космонавтів, 39. Початок о 16:00. Телефон для довідок: 55-32-13, електронна пошта: lidrary.13.vmcbs@gmail.com.



Переглядів: 572
Поширень: 0

Останні новини