У Вінниці відбувся майстер-клас з акторської майстерності: деталі

Нещодавно відбувся майстер-клас з акторської майстерності у Вінниці, який отримав визнання та став новинкою для обдарованої молоді міста. Ініціаторами заходу виступили представники відділу молодіжної політики Вінницької міської ради та Вінницької молодіжної ради.

Майстер-клас проходив у просторі "LEVEL 80" і зібрав 25 учасників. Особливість заходу полягала в поєднанні акторського мистецтва та інтерактивних технік, які дозволили учасникам отримати цінні знання та навички.

Головною спікеркою майстер-класу була студентка Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М.Д.Леонтовича - Олена Івашків. Під її керівництвом учасники заходу вивчали акторську техніку, роботу з емоціями та глибоке розуміння персонажів.

Заняття включали як групову роботу, так і індивідуальні поради, що дозволило поліпшити акторські вміння всіх учасників. Зокрема було й приділено особливу увагу основним складникам акторської майстерності - голосу, руху, смисловому виявленню персонажа та його виразності.

Учасники зустрічі запевнили, що майстерклас став поштовхом для розвитку акторської спільноти у Вінниці, а також залучення до театрального мистецтва.

«Ініціювавши даний захід, ми врахували потреби та інтереси учасників, надаючи можливість обрати потрібний рівень складності та тематику занять. Надалі подібні заходи будуть продовжуватися, аби ще більше молодих людей могли опанувати та насолодитися світом театрального мистецтва», - розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.



Переглядів: 521
Поширень: 0

Останні новини