Очистіть судини та покращіть кровообіг за допомогою цих 6 рослин

Основними факторами, що спричиняють розвиток серцево-судинних захворювань, є недостатня фізична активність, ожиріння та харчування з високим вмістом насичених жирів, про це пише arguments.kyiv.ua.

Вдосконалення дієти, фізичних вправ та використання рослинних засобів, які знижують рівень холестерину та знімають стрес, може мати корисний вплив на кровообіг. Тут наведено кілька природних рослин, які сприяють покращенню цього процесу:

    Імбир: Ефективний стимулятор кровообігу та вазодилататор, він також проявляє антихолестеринову дію. Може прийматися у вигляді порошку, розчиненого в гарячій воді, в настоянці або в капсулах.

    Глід: Використовується як відновний засіб для серця та кровообігу. Допомагає регулювати частоту серцевих скорочень і гіпертонію. Можна вживати у формі настою, настоянки або капсул.

    Деревій звичайний: У поєднанні з мелісою і глодом у настоянках аліквен зменшує гіпертонію і лікує атеросклероз. Застосовується для зупинки кровотечі з носа.

    Цвіт липи: Квітки липи сприяють зниженню стресу і напруги, особливо пов'язаних з гіпертонією. Використовується для зміцнення артерій та зменшення головного болю, спричиненого гіпертонією. Зазвичай вживається у формі настою чи настойки, часто в поєднанні з глодом.

    Розмарин: Традиційно використовується для зміцнення серця, зменшення варикозного розширення вен і запобігання атеросклерозу. У поєднанні з мелісою може допомогти уникнути головного болю, зумовленого гіпертонією.

    Часник: Запобігає підвищенню рівня холестерину та виявляє антикоагулянтну дію при тромбозі та атеросклерозі. Можна вживати сирим часником, у соку або у капсулах.


Теги: медицина

Переглядів: 435
Поширень: 0

Останні новини