Напій, який допоможе захистити дітей від застуди та грипу

Египетський експерт представив оптимальний напій для захисту дітей від інфекцій, а в разі вже наявного захворювання його склад сприяє швидкому відновленню здоров'я, про це пише ua-vestnik.com.

Фахівець переконаний, що цей напій має дуже потужну імуностимулюючу дію, що дозволяє зменшити ризик захворювань інфекційного характеру у дітей. У склад входить сік двох апельсинів, яблуко, ківі, столова ложка меду та тертий імбир, які потрібно змішати в блендері.

Дія напою зумовлена тим, що цитрусові насичені флавоноїдами, які підсилюють антиоксидантний ефект вітаміну С. Кверцетин, що міститься в яблуках, відомий протизапальними властивостями, які важливі як у профілактиці, так і у допомозі організму у виробленні антитіл при вже наявному захворюванні.

До загального ефекту додається продукт бджільництва, що славиться антимікробною та противірусною дією завдяки великій кількості корисних речовин. Крім того, мед є ефективним при сухому кашлі, полегшує відхаркування при бронхітах, знижує температуру та сприяє швидшому одужанню. Імбирь, доповнюючи дію наведених компонентів, є одним з небагатьох засобів, визнаних медициною.

Теги: медицина

Переглядів: 353
Поширень: 0

Останні новини