Військовим на фронт передали подарунки від вінничан, в межах акції "Скринька добра"

У Вінницькій міській територіальній громаді завершили роботу Вітальні Святого Миколая, які стали особливим місцем для дітей та мали благодійну мету. В рамках цього проєкту була організована акція під назвою "Скринька добра". Відвідувачі приносили різні речі для наших Захисників і Захисниць, такі як смаколики, ліки, засоби гігієни та дитячі малюнки з побажаннями якнайшвидшого повернення додому. Зараз ці пакунки, які були зібрані в рамках цієї ініціативи, були передані нашим військовим на фронт спільно з департаментом культури Вінницької міської ради та іншими культурними закладами громади.

«У ці різдвяно-новорічні дні Вінницька громада об’єдналася та долучилася до благої справи. Наша щоденна допомога – один із найважливіших факторів підтримки бойового духу, віри у Перемогу та формування єдності суспільства, в якому проявляється шана до тих, хто сьогодні стоїть на захисті Незалежності. Віримо, що такі акції наберуть масштабного поширення і кількість небайдужих людей стане більшою, адже ми всі повинні єднатися, щоб допомагати тим, хто найбільше цього потребує», – говорить директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Також він зазначив, що головними пріоритетом Вінницької міської ради є безпека та оборона, тому разом із закладами культури не збавлятимуть обертів у допомозі воїнам.

«Дякуємо усім, хто долучився до цієї благородної справи! Дякуємо й усім закладам культури Вінницької міської територіальної громади за згуртованість, підтримку та оперативність! Саме завдяки підтримці, були передані найнеобхідніші речі воїнам, які знаходяться на Куп’янському та Запорізькому напрямках», – додав Максим Філанчук.



Переглядів: 424
Поширень: 0

Останні новини