Валерій Залужний повідомив, що більше не має помічників-консультантів на громадських засадах: що цьому передувало

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний оголосив у п'ятницю, 29 грудня, що він більше не має помічників-консультантів на громадських засадах. Таке рішення було прийняте Залужним після того, як його помічниця Алла Мартинюк прокоментувала закон про мобілізацію і відзначила, що не потрібно панікувати, оскільки "ми й так всі помремо", - повідомляє редакція zaxid.net.

«Задля запобігання маніпуляціям у мас-медіа хочу зазначити: позаштатні помічники не мали повноважень публічно коментувати будь-які питання від імені Головнокомандувача ЗСУ, а сказане ними є виключно їхньою власною думкою. Також інформую, що від 28 грудня 2023 року у мене немає помічників-консультантів на громадських засадах», – написав Головнокомандувач ЗСУ.

Зазначається, що Алла Мартинюк висловила свою думку щодо негативної реакції українців на мобілізацію. Під час інтерв'ю її визначили як помічницю-консультантку Головнокомандувача Збройних сил України.

«Якщо комусь повістку дали – одразу мами пишуть, вони в істериці ледве не прощаються з життям своїх синочків. Це неправильно. Не потрібна ця істерія, бо потрібно вірити в те, що ваш син дійсно герой, він – найкращий цвіт нації. Ми всі не вічні. Все одно ми всі помремо. Ми всі не вічні, але ж навіть якщо так станеться, [то] піти з цього життя гідно – це набагато краще, ніж йти вулицею і на тебе цегла впаде чи то машина тебе переїде. Бувають різні ситуації», – говорила Алла Мартинюк.

Пізніше жінка зняла відео, в якому намагалася пояснити, що її слова були сприйняті невірно. Алла Мартинюк зауважила, що вона вже понад 10 років надає допомогу військовим як волонтерка.



Переглядів: 698
Поширень: 0

Останні новини