Благодійний проект Укрпошти та Укрзалізниці: тепер подякувати військовим може кожен

У партнерстві з Укрпоштою, Укрзалізниця розпочала благодійну ініціативу, розмістивши поштові скриньки та листівки від Укрпошти на п'яти основних туристичних вокзалах. Тепер кожен пасажир має можливість привітати військовослужбовців Сил безпеки та оборони із прийдешніми святами, висловити їм теплі слова вдячності та щиро подякувати за захист.

Листівки, написані пасажирами, будуть відправлені потягами з вокзалів Івано-Франківська, Татарова-Буковеля, Ворохти, Славська та Трускавця до прифронтових населених пунктів.

«Важливо, щоб навіть у розпал різдвяно-новорічних свят ми думали про тих, завдяки кому ці свята взагалі можливі. Зараз ми веземо рекордну кількість дитячих груп та родин на оздоровлення до гір, а паралельно - регулярно веземо наших захисників і захисниць. Тож ми прагнемо передати нашим Силам оборони подяку від українських родин, що мають змогу зустрічати цьогорічне Різдво у безпечних українських містах та ділитися теплом прямо з головних центрів зимового відпочинку та реабілітації», - прокоментував Олександр Перцовський, керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці.

Отримати та відправити листівку тепер можливо абсолютно безкоштовно. Доставку теплих привітань покладено на "Залізну пошту", спільний проект Укрзалізниці та Укрпошти.

Ця благодійна ініціатива триватиме протягом різдвяно-новорічних свят, дозволяючи усім бажаючим надіслати теплі слова підтримки і вдячності військовослужбовцям без жодних витрат.



Переглядів: 524
Поширень: 0

Останні новини