У Вінниці жінка повідомила про замінування пологового будинку: поліція оприлюднила деталі справи

Сьогодні вранці в одному з пологових будинків Вінниці пролунав телефонний  дзвінок. телефонувала жінка, вона повідомила, що заклад нібито замінований.  На місце виїхала лідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та кінологи. Усіх людей було евакуйовано та проведено обстеження приміщення і прилеглої території, проте ніяких небезпечних предметів не виявили. Повідомлення про замінування виявилося хибним, - повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

В ході оперативних заходів працівники поліції та СБУ встановили особу, яка здійснила дзвінок. Це виявилася 27-річна мешканка Вінниці. Причини та мотиви її дій наразі встановлюються. 

"За вказаним фактом слідчі відділення поліції № 1 Вінницького райуправління проводять досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці проводять слідчі дії з правопорушницею.



Переглядів: 497
Поширень: 0

Останні новини