Клієнти центру реабілітації "Гармонія" виготовили власноруч 30 "коробочок любові" для військових

Протягом трьох днів у Вінницькому центрі реабілітації "Гармонія" клієнти виготовляли різдвяні пакунки для Захисників та Захисниць, які перебувають у зоні бойових дій. У кожному пакунку були власноруч приготоване печиво трьох видів, листівки, чай та інші символічні подарунки. Ці бокси отримали назву "коробочки любові", оскільки вони були виготовлені з теплом і вдячністю до військових, - повідомляє міська рада.

Директорка Вінницького центру реабілітації «Гармонія» Олена Чорнобривенко розповіла, що це вже не перший раз, коли їх клієнти висилають подарунки Оборонцям. Акція "коробочки любові" відбувалася і минулого року, і враховуючи позитивний відгук Захисників і Захисниць, цього року вони вирішили повторити акцію, щоб розрадити їх теплом і затишком з Вінниці.

«Ми допомагаємо в міру своїх сил. Звісно, ми не можемо піти на фронт або зібрати велику кількість коштів на закупівлю обладнання для військових. Проте зробити їм приємно подарунками з дому, теплими побажаннями у нас є змога. Тому долучаємось до допомоги, як можемо», – зазначає Олена Чорнобривенко.

Усього клієнти центру реабілітації "Гармонія" виготовили 30 індивідуальних "коробочок любові". У кожному пакунку знаходилося вручну виготовлене крафтове печиво трьох видів, шоколадний батончик, чай, цукор та брелок із написом "Гармонія" і "дякую". Крім того, для військових були створені патріотичні листівки у вигляді горнятка для чаю. Кожен учасник ініціативи написав особисті побажання для кожного Захисника.

Процес виготовлення печива був під керівництвом соціальної педагогині Оксани Крижанівської. Вона розповіла, що рецепти печива були особливими, з додаванням запашних спецій.

«Печиво трьох видів отримують від нас Захисники і Захисниці: імбирне, пісочне та вівсяне, усі різних форм. Додавали горішки, кокосову стружку та інші начинки. Звісно, у приготуванні брали участь клієнти центру реабілітації та їхні батьки. Це був пізнавальний та дуже цікавий процес», – розповідає Оксана Крижанівська.

Всі різдвяні коробочки готові до відправки та чекають на своїх власників.

«Я вже не перший рік долучаюся до подібних благодійних акцій. Військовим зараз дуже важко, вони далеко від дому, тож потрібно їм допомагати в міру своїх сил, намагатися дарувати тепло і радість. Так ми можемо виказати Захисникам свою вдячність. Хочеться, щоб скоріше настав мир та наша Перемога», – зазначає клієнтка центру реабілітації «Гармонія» Марія Остапенко.



Переглядів: 418
Поширень: 0

Останні новини