Війна в Україні: ДСНС повідомили наслідки ворожого обстрілу Києва

У результаті атаки у Дніпровському районі Києва було завдано пошкодження фасаду багатоповерхового будинку, а також виникла пожежа на балконі 6 поверху. У дворі цього будинку горіло вісім автомобілів, коли прибули пожежні. Вдалося врятувати 17 осіб, з них п'ять осіб, які не могли самостійно пересуватися, і 7 дітей. Загалом евакуйовано 25 осіб на безпечну відстань.

Також постраждала будівля дитячого садочку: пошкоджений фасад, вибиті вікна. Всередині перебував охоронець. Наразі він у безпеці та його життю нічого не загрожує. За даними поліції, загалом постраждало 34 людини, з яких 15 були госпіталізовані з колото-різаними пораненнями та гострою реакцією на стрес.

На місці події діє психологічна служба ДСНС, рятувальники розгорнули пересувні Пункти Незламності. Поліція охороняє пошкоджену будівлю для збереження майна евакуйованих громадян.

В Дарницькому районі через обстріл горів житловий будинок площею 400 кв.м, але пожежу вдалося ліквідувати.

Також були виявлені падіння уламків за двома адресами в Деснянському районі та в інших частинах столиці, але служби ДСНС не залучались, і жертв чи постраждалих не було зафіксовано.

За оновленою інформацією від ДСНС, спеціалісти з психології надають кваліфіковану допомогу постраждалим в Дніпровському районі. На місці події було організовано три намети Червоного Хреста, і також був наданий один автобус від Київпастрансу для обігріву людей.

У зазначеному районі також були виявлені пошкодження водопровідної мережі на проїжджій частині. Це призвело до затоплення підвалу будинку та підземного пішохідного переходу. На ліквідацію наслідків залучено 34 надзвичайники та 5 одиниць техніки.

Усього на місце події було мобілізовано понад 100 рятувальників та 22 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки.


Теги: Київ війна

Переглядів: 566
Поширень: 0

Останні новини