Вінницький Терцентр та департамент соцполітики об'єднали зусилля заради військових: воїнів привітали зі святом

Учора, 6 грудня, в День Збройних Сил України, воїнам, які отримують лікування у медичних установах міста, передали солодощі, необхідні предмети, шкарпетки та мінеральну воду. Збір коштів був здійснений співробітниками департаменту соціальної політики міської ради, працівниками та підопічними Терцентру. Зокрема, на підтримку військових були використані кошти, зібрані на благодійному ярмарку Терцентру до Дня Святого Миколая.

«Від імені Вінницької міської ради та міського голови Сергія Моргунова я дякую нашим бійцям за те, що вони боронять Україну. Оскільки турбота – один із пріоритетів міської ради, наш обов’язок – підтримувати їх всім можливим. Важливо, що вдалося влаштувати благодійну акцію та підтримати наших бійців, підняти їм настрій, адже 6 грудня – це не тільки День Збройних Сил України та День Святого Миколая. А Святий Миколай, як відомо, творить добрі справи. Тож бажаємо військовим скорішого одужання, а всім нам – Перемоги», – зазначила директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

За словами директорки Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галини Бачинської, нещодавно підопічні та працівники Терцентру приєдналися до благодійного ярмарку. Бабусі з Терцентру приділили особливу увагу підготовці різноманітних хендмейд виробів, які стали вельми популярними серед місцевого населення у Вінниці. Від продажу цих виробів вдалося зібрати 12 тисяч гривень, які були використані для закупівлі необхідних речей та продуктів для військових.

«Ми завжди радо підтримуємо ініціативи департаменту соціальної політики, особливо якщо мова йде про добрі справи», – зазначила Галина Бачинська.

Пакунки, які містять речі та смаколики, були передані бійцям, які перебувають на лікуванні у хірургічному відділенні. Один із отримувачів — Колгуль Вадим, чоловік брав участь у бойових діях на Запорізькому напрямку та отримав поранення. Він розповів, що в день Збройних Сил України його вітали з святом його дружина, діти та волонтери.

«Такі візити необхідні, адже хоча б ненадовго дозволяють вгамувати біль та забути страхи війни, які були побачені на власні очі», – сказав військовий.



Переглядів: 377
Поширень: 0

Останні новини