Prometheus перекладе українською 50 світових онлайн-курсів

Освітня платформа Prometheus разом з Міністерством освіти і науки України запускають всесвітній онлайн-університет за підтримки посольства США.

Команда Prometheus перекладе українською мовою програми від Гарвардського університету, Массачусетського технологічного інституту, університетів Мічигана, Джонса Гопкінса, Дюка, Іллінойса та Каліфорнійського університету. Загалом створять 50 світових онлайн-курсів доступними на своїй платформі. Доступ до курсів безкоштовний.

Створити курси планують протягом трьох років. Наразі доступні перші десять програм, серед яких:

«CS50: Вступ до штучного інтелекту з Python» від Гарвардського університету. «Програмування для всіх: Основи Python» та «Python: Структури даних» від університету Мічігана. «Основи програмування з HTML, CSS та JavaScript» та «Програмування на Java: Програмне забезпечення» від університету Дюка. «Цифрові медіа та та основи маркетингу», «Цифрові медіа та маркетингові стратегії» та «Основи корпоративних фінансів» від університету Іллінойса. «Основи проєктного менеджменту» від Каліфорнійського університету, Ірвін, «Перша психологічна допомога» від університету Джонса Гопкінса.

Обрати курс для вивчення можна на сайті Prometheus.



Переглядів: 494
Поширень: 0

Останні новини