КП "Вінницька транспортна компанія" запрошує на роботу водіїв та водійок громадського транспорту: деталі

Комунальне підприємство "Вінницька транспортна компанія" запрошує кандидатів на посади водіїв та водійок трамвая, тролейбуса та муніципального автобуса. Вони готові прийняти як досвідчених водіїв, так і тих, хто не має досвіду у керуванні тролейбусом та трамваєм. Для роботи з муніципальним автобусом необхідне наявне посвідчення водія з категорією "D". Підприємство гарантує офіційне працевлаштування, своєчасну виплату заробітної плати та повний соціальний пакет, - повідомляє міська рада.

Тимчасово виконуючий обов’язки генерального директора КП "Вінницька транспортна компанія" Олександр Нечаєв наголошує, що підприємство відкрите для всіх і запрошує як кандидатів із досвідом, так і тих, хто тільки починає свою кар'єру. Для новачків діє програма навчання та підтримки.

«Ми будемо раді прийняти усіх хто має велике бажання доєднатись до великого підприємства, яке кожного дня працює на благо Вінницької громади та її мешканців. За необхідності, наші фахівці готові допомогти майбутнім водіям, у яких ще немає відповідних навичок кермування тролейбусом або трамваєм, здобути їх», – зазначає Олександр Нечаєв.

Також на підприємстві додають, що усім працівникам гарантується:

формений одяг; оплачувана щорічна та додаткова відпустка; оплачувані листи тимчасової непрацездатності; страховий стаж; пільговий стаж; за необхідності передбачене місце в гуртожитку.

Для отримання детальної інформації ви можете звертатися до відділу кадрів КП «Вінницька транспортна компанія», розташованого за адресою Хмельницьке шосе, 29. Зустрічі з громадянами проводяться особисто з 8:00 до 13:00 та з 14:00 до 17:00. Також для консультацій ви можете зателефонувати за номером 67-10-22.



Переглядів: 465
Поширень: 0

Останні новини