Вінницькі гімнастки показали вражаючі результати на чемпіонаті України та здобули численні нагороди

У період з 22 по 25 листопада у місті Вінниця відбувся чемпіонат України з художньої гімнастики серед учнів за програмою Майстри спорту України, Кандидати у майстри спорту України та І розряду. Представниці Вінниці вразили своєю винятковою концентрацією в кожному виконаному русі, неймовірною гнучкістю та елегантністю. У результаті змагань вони здобули дві "золоті", одну "срібну" та дві "бронзові" медалі, - повідомляє міська рада.

Незважаючи на складний час для країни, столиця Поділля зібрала спортсменів з різних частин України. Участь у турнірі взяли 22 команди, і загалом виступило 213 гімнасток. Варто відзначити високий рівень виступу вінничанок, що відобразилось в їхніх нагородах.

Зокрема, в категорії І розряду чемпіонкою стала Злата Величко, а срібло виборола Анна Мазуркевич. 

У програмі Кандидати у майстри спорту бронзові медалі отримали Ірина Дехтяр (2008 р.н.) та Влада Сікорська (2010 р.н.), вихованка ВОК КЗ ДЮСШ. 

Голова Вінницької обласної федерації з художньої гімнастики, тренерка-викладачка міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 та Вінницької ШВСМ Ганна Миргородська зауважила, що змагання пройшли на високому рівні організації та представництва.

«Ми пишаємось своєю командою за видатні виступи на цьому чемпіонаті! Кожна гімнастка показала достойний рівень підготовки та великий емоційний заряд. Це результат безлічі годин праці та відданості. Дякую кожній спортсменці за внесок у наш спільний успіх!» – говорить Ганна Миргородська.

Сергій Таранчук, керівник Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1, відзначив, що проведені змагання виявились сполученням праці, наполегливості та внутрішнього характеру, які вихованки спортшколи продемонстрували під час виступів на гімнастичному килимі.

«Чемпіонат України був захопливою подією, де талановиті спортсменки продемонстрували дивовижні досягнення. Ці змагання відзначилися великою працею наших вихованок та підтримкою їхніх родин, а також високим рівнем підготовки тренерів. Вітаємо всіх учасників та вдячні за їхній внесок у розвиток гімнастики у Вінниці», – відзначив Сергій Таранчук.



Переглядів: 465
Поширень: 0

Останні новини