«Виділяємо близько 20 мільйонів гривень бійцям Національної гвардії»: міський голова про закупівлю спецобладнання для військових

Вінницька громада продовжує виявляти підтримку українським Захисникам та Захисницям, надаючи їм необхідні ресурси для протистояння ворогові. Це відповідає основним принципам і пріоритетам Вінницької міської ради, зокрема, безпеці та обороні. На останньому засіданні сесії міської ради, яке відбулось 24 листопада, депутати затвердили виділення майже 20 мільйонів гривень для підтримки двох бригад Національної гвардії, в яких служить багато місцевих мешканців. Зазначені кошти будуть використані для придбання засобів, спрямованих на полегшення виконання військовослужбовцями своїх бойових завдань.

«Виділяємо близько 20 мільйонів гривень з бюджету громади бійцям Національної гвардії на закупівлю спеціального обладнання, у тому числі для захисту неба над Вінницею. Продовжуємо активну комунікацію з нашими військовими, працюємо з їхніми запитами і намагаємося закрити їх у найкоротші терміни», – зазначив Сергій Моргунов.

У відділі правової політики Вінницької міської ради вказують, що виділення коштів здійснюється в рамках змін Комплексної правоохоронної програми на період 2022-2024 років.

Фахівці відділу цивільного захисту ВМР також додають, що робота з запитами військовослужбовців продовжується і надалі.

«Фахівці нашого департаменту продовжують вивчати потреби та працювати із запитами від військовослужбовців. Адже сьогодні вкрай важливо зробити все для спільної перемоги. Наразі готуємо до передачі хімічні грілки», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.



Переглядів: 600
Поширень: 0

Останні новини