Про досвід, напрацювання та пріоритетні напрямки роботи розповів начальник поліції Вінниччини Юрій Пархоменко під час зустрічі зі ЗМІ

Вчора, 24 листопада, полковник поліції зустрівся з представниками ЗМІ, щоб обговорити ключові безпекові питання, розповісти про здобутки та основні напрямки діяльності поліції області, а також поділитись планами та завданнями, які він ставить перед собою та особовим складом.

Журналісти цікавились попереднім досвідом роботи Юрія Пархоменка. Зокрема, дізнались, що розпочав кар’єру на посаді слідчого, потім працював у підрозділах боротьби з торгівлею людьми та організованою злочинністю, у Департаментах карного розшуку та міграційної поліції.

Складним і чи не найвідповідальнішим завданням на посаді керівника Департаменту міграційної поліції для нього став захист прав українських дітей, котрі під час війни вимушено переїхали до європейських країн, та розшуком і поверненням на батьківщину дітей, яких примусово вивезли до росії з тимчасово непідконтрольних територій України.

- Можу стверджувати, що Національна поліція України працює не менш потужно, ніж наші європейські колеги. У міграційній поліції у нас були спільні реалізації, тому була можливість перейняти їхній досвід і поділитись своїм, - повідомив Юрій Олександрович.

- З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України поліція отримала колосальну підтримку суспільства. Я це відчув особисто, тож вважаю за необхідне продовжувати працювати для людей і заради них, аби заслужити їхню довіру, - продовжив він.

Керівник обласного главку поліції зазначив, що реагування на звернення громадян, оперативне розкриття злочинів та якісне розслідування, протидія домашньому насильству, боротьба з організованою злочинністю, у т.ч. у напрямку незаконного обігу підакцизних товарів, являються пріоритетними у його професійній діяльності. Тому посилення поліцейської присутності в громадах та впровадження безпекових проєктів, які вже дають позитивні результати, тільки набиратимуть обертів.

Полковник поліції звернув увагу журналістів, що з початку року на Вінниччині розкриті усі тяжкі та особливо тяжкі злочини.

На завершення начальник поліції Вінниччини розповів, що його увага також буде зосереджена й на постійному вдосконаленні професійних навичок поліцейських, їхньому розвитку та дисципліні.

З журналістами, питання яких потребували додаткового вивчення та аналізу, Юрій Пархоменко призначив особисті зустрічі.



Переглядів: 608
Поширень: 0

Останні новини