У Вінниці відкрилась виставка-продаж "Дарунок з вінницькою душею": місце, де можна поринути у святкову атмосферу і "забрати" її додому

Починаючи з 21 листопада, у Вінниці відбудеться захопливий проєкт під назвою "Дарунок з вінницькою душею". Захід відбудеться в виставковій залі колекцій та мініатюр Музею моделей транспорту. Цей проєкт представляє собою унікальну виставку-продаж робіт місцевих майстрів та майстринь народної творчості, які об'єднані на платформі подарунків "BYVI". Ініціативу спільно організували Офіс туризму Вінниці та Громадська організація "Вінницький музей моделей транспорту, ретротехніки, колекцій мініатюр", - повідомляє міська рада.

Експозиція буде відкритою для відвідувачів протягом півтора місяців, до 7 січня. Основна тематика виставки – святкова, і виставлені сувеніри призначені нагадувати про наближення різдвяних та новорічних свят. Тому, якщо ви тільки починаєте думати про подарунки для рідних і близьких, відвідування цієї виставки стане чудовою ідеєю.

«Торік ми вперше вирішили провести таку виставку, і вона виявилась досить популярною, тож ми вирішили і в цьому році не зраджувати започаткованій традиції та створити таку оазу різдвяно-новорічного настрою в самому серці міста. Тож готуйтесь дарувати незабутні емоції своїм рідним та близьким спільно із нашими майстрами та майстринями хендмейдових подарунків «BYVI». Їх буде багато, вони дуже різні, на різний смак і вік», - каже директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська.

Зокрема, вінницькі майстри та майстрині представлять різноманітні ялинкові прикраси, виготовлені в різних техніках, таких як валяння, петриківський розпис, в'язання та інші. Велика увага буде приділена фетровим ялинковим іграшкам. Новітніми творіннями стануть маленькі і великі гноми, віночки на двері, а також унікальні різдвяні мотанки із козою.

Додатковими елементами виставки будуть незвичайні ялинки-магніти та м'які ялинки-дракони. Оскільки за китайським календарем наступний рік буде роком дерев'яного дракона, майстри платформи "BYVI" представлять багато сувенірів із деревини.

Експозиція постійно змінюватиметься та поповнюватиметься новими творіннями. Для відвідувачів виставки-продажу вхід до Музею моделей транспорту буде абсолютно безкоштовним.



Переглядів: 529
Поширень: 0

Останні новини