Макс Барських і «Зорепад»: у грудні співак влаштує тур містами України з новим концертним шоу

Якщо ви є прихильником чи прихильницею відомого українського співака Макса Барських - ви маєте можливість потрапити на його концерт вже зовсім скоро.

Так, у грудні музикант Макс Барських вирушить у тур містами України з презентацією нового шоу під назвою «Зорепад».

Вже нині частина квитків розпродана, відтак шанувальникам виконавця варто завчасно подбати про придбання квитків, аби потрапити на виступи в рамках туру.

Важливо, що частину коштів з прибутку від концертів перерахують на потреби Збройних Сил України.

Розповімо про все трохи детальніше.

Про новий тур з шоу «Зорепад»

В рамках туру виконавець презентує повністю україномовне шоу «Зорепад». Протягом двогодинного концерту можна буде послухати, зокрема, найвідоміші та найкращі хіти співака, в тому числі - перекладені українською популярні композиції.

І, звісно ж, Макс Барських представить пісні з нової платівки. Відомо, що відразу після релізу вона посіла перше місце в Apple Music.

До альбому «Зорепад», окрім однойменної пісні, увійшли такі композиції як «Не плач», «Але», «Нове життя», «Ритми», «Все можливо», «Тумани», «Береги», «Лій, не жалій» та «Подруга-ніч».

«Головною метою для мене було створення найуспішнішого альбому в моїй карʼєрі, який мав би бути саме українською мовою» - підкреслив музикант.

Також про платівку Макс Барських зазначив, що в ній є «пісні на всі життєві випадки», і додав, що «Зорепад» вже здобув прихильність любителів його творчості в Україні та за кордоном.

Де та коли можна буде відвідати концерт Макса Барських

Макс Барських приїде з концертами у низку міст України. В деяких містах виступів заплановано декілька.

Зокрема, 1 грудня це буде Київ. Так, першого дня цієї зими великий «сольник» виконавця відбудеться у Палаці спорту. Це буде другий великий виступ артиста у столиці від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Далі, 5 та 6 грудня, музикант співатиме у Дніпрі, 10 грудня - у Черкасах, 11 грудня - у Полтаві, а 18 грудня - в Одесі. Завершальним в рамках туру українським містом стане Львів - тут концерти Макса Барських відбуватимуться тричі: 20, 21 та 23 грудня.

Щоб потрапити на виступ в тому чи іншому місті, подбайте про завчасне придбання квитків. Зробити це можна легко та швидко онлайн на сайті kontramarka.ua.

Макс Барських відомий своєю енергією та креативністю на сцені, але при цьому - певною романтичністю та вмінням створювати невимушену та теплу атмосферу на своїх концертах. Тож цієї зими не втрачайте можливості насолодитися неординарною творчістю музиканта.

Фото - з YouTube-каналу Макса Барських, афіша - kontramarka.ua


Переглядів: 773
Поширень: 0

Останні новини