Торги від “Української енергетичної біржі”: де придбати необроблену деревину

Необроблена деревина - унікальний та затребуваний у будь-які часи матеріал.

Якщо ви шукаєте ліс-кругляк і при цьому хочете легко та вигідно взяти участь у торгах - зверніть увагу на “Українську енергетичну біржу”: https://www.ueex.com.ua/presscenter/news/lis-kruglyak-v-ukraini-prodaetsya-na-elektronnih-birzhovih-torga/ - вона була однією з перших, хто отримав право організації та проведення торгів деревиною, і дозволяє брати участь у біржових торгах ефективно та зручно.

Та про все по черзі.

Отже, в чому особливість необробленої деревини?

Необроблена деревина - важлива та багатофункціональна сировина, що може використовуватись в різних сферах. Особливість такої деревини в тому, що вона зберігає природний вигляд, що вже надає виготовленим з неї виробам особливого натурального, затишного і разом із тим стильного вигляду.

При цьому з такого матеріалу можна створювати ціле розмаїття предметів - від меблів і до оздоблення будівель, від інтер'єру і до екстер'єру.

Так, наприклад, не втрачають актуальності столи чи ліжка, виготовлені саме з необробленої деревини, яка гарантує міцність та зовнішню привабливість меблів. З такої деревини роблять також елементи декору або ж каркаси споруд. Варіантів застосування цього матеріалу чимало.

Чому варто обрати “Українську енергетичну біржу”?

“Українська енергетична біржа” (УЕБ) - це об’єднання учасників ринку задля найбільш вигідних умов для ціноутворення, товарообігу та укладання угод.

В Україні з липня 2021 року ліс-кругляк реалізується на ліцензованих біржових торгах. “Українська енергетична біржа” отримала право організації та проведення торгів деревиною однією з перших.

УЕБ є членом Американської торговельної палати в Україні, Асоціації "Біржові та електронні майданчики" та Асоціації Європейських Енергетичних Бірж Europex - разом з ними здійснюється низка проєктів зі створення та розвитку біржових ринків.

До торгів на УЕБ долучаються підприємці з усієї України, адже тут забезпечується максимально спрощений пошук необхідного матеріалу. Так, фахівці компанії постійно розробляють та впроваджують сучасні рішення та програмні продукти для зручності учасників (продавців та покупців).

Наприклад, тут аукціони відбуваються в спеціалізованій електронній торговій системі - ets.ueex.com.ua, що надає можливість максимально спрощеного та вигідного пошуку сировини. Отримати доступ до торгів можна, пройшовши відповідну акредитацію на ueex.com.ua за напрямом “Необроблена деревина”, та отримавши відповідне рішення Біржового комітету.

Так, попри все, УЕБ продовжує проводити торги лісом та сприяти суттєвому поповненню державного бюджету. Всю детальну інформацію щодо біржових торгів можна знайти на сайті “Української енергетичної біржі” - www.ueex.com.ua.


Переглядів: 776
Поширень: 0

Останні новини