Колектив вінницького “Барвінку” відремонтував та передав авто для однієї з бригад "Гвардії наступу"

Місто Вінниця не втомлюється виявляти свою підтримку українським захисникам. Нещодавно творча команда Народного ансамблю танцю "Барвінок" взялася за відновлення військового автомобіля, призначеного для однієї з бригад "Гвардії наступу". За словами директора ансамблю, Петра Бойка, цей транспорт вже мав свій бойовий шлях і побував під Бахмутом, де врятував кілька життів. Хоча автомобіль вцілів, він потребував серйозного ремонту перед відправленням на фронт, - повідомляє міська рада.

«Дізнавшись про те, що авто дуже постраждало на Донеччині, ми спільно прийняли рішення допомогти. Оскільки систематично разом з колективом ансамблю своїми виступами збираємо на кошти для Збройних Сил України, то ці донати вирішити спрямувати саме в ремонт автівки. Тому, ми швидко знайшли автомайстерню, де нам відремонтували всі пошкодження. На жаль, за часи виконання бойових завдань під Бахмутом, авто досить сильно постраждало, тому перелік робіт для його відновлення був чималий», – говорить керівник ансамблю Петро Бойко.

Він також відзначає, як швидко вихованці Народного ансамблю танцю "Барвінок" організувалися. Діти з ентузіазмом та оперативністю приєднались до ідеї збору коштів на ремонт автомобіля. Таким чином, колективу вдалося розпочати роботи з відновлення транспорту в найкоротший термін.

«Ми продовжуємо працювати та допомагати військовим. Наближаємо перемогу – кожен на своєму місці, і кожен як може. Ми з перших днів війни допомагаємо військовим ЗСУ. І ми маємо продовжувати робити все можливе і неможливе, щоби наші Захисники мали все необхідне для оборони України. У сучасній війні авто на передовій не менш важливе, ніж зброя. Тепер наші військові зможуть виконувати бойові завдання якомога ефективніше, наближаючи нашу Перемогу. Чекаємо всіх військових живими та неушкодженими вдома з Перемогою і продовжуємо допомагати нашим Захисникам», – наголошує Петро Бойко.

Під час передачі автомобіля присутній був військовослужбовець з бригади "Гвардії наступу". Він відзначив, що на фронті існує велика потреба у транспортних засобах через погані дороги та постійні обстріли, які швидко призводять до поломок авто. Захисник висловив особисту вдячність вінничанам за свідому та патріотичну підтримку, а також відзначив колектив ансамблю почесним знаком у вдячність за їхню допомогу.

Варто зазначити, що раніше Народний ансамбль танцю "Барвінок" виступав у Польщі з благодійними концертами, частину виступів проводили як благодійні заходи разом з польськими друзями. Зібрані кошти були направлені на потреби Збройних Сил України та людей, постраждалих внаслідок військових дій.



Переглядів: 489
Поширень: 0

Останні новини