На Вінниччині 69-річний водій легковика не впорався із керуванням та наїхав на 26-річну жінку

Аварія сталася 10 листопада близько 18 години  у Хмільницькому районі. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка зазнала травмувань та госпіталізована до лікарні.

За попередньою інформацією, 69-річний водій легкового автомобіля Daewoo, житель міста Хмільник не впорався із керуванням та допустив наїзд на 26-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП 26-річна потерпіла, місцева жителька із тілесними ушкодженнями госпіталізована до медичного закладу.

Водій освідуваний – він тверезий. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Шановні учасники дорожнього-транспортного руху!  Вкотре нагадуємо про носіння світловідбиваючих елементів, які знижують ризик наїзду на пішохода, ролера чи велосипедиста.

Світловідбиваючі елементи можна розмістити на рюкзаку, куртці, руці або джинсах, а також на взутті. Обов’язково вдягайте флікери, особливо, якщо ви у темному одязі. Їхнє використання знижує ризик наїзду на пішохода.

Це, в першу чергу, збереже ваше життя та полегшить рух водіїв автомобілів.

Будьте пильними, бережіть себе та близьких!



Переглядів: 647
Поширень: 0

Останні новини