Гаджети, побутова техніка та електроніка за найкращими цінами: в очікуванні “Black Friday” у “Фокстрот”

Якщо ви давно мріяли про якийсь гаджет або ж чекали вигідних умов, щоб придбати необхідну техніку для дому, - цей час наближається.

Так, вже зовсім скоро у “Фокстрот” стартує щорічна і максимально приємна акція з неймовірними знижками на цілу низку товарів. Ідеться про “Чорну п’ятницю” https://www.foxtrot.com.ua/ru/actions/black_friday - розпродаж безлічі товарів за найкращими цінами.

Акція традиційно відбувається останньої п'ятниці останнього осіннього місяця - цьогоріч це 24 листопада. Водночас, у “Фокстрот” й наразі діють різноманітні знижки.

Особливості Black Friday у “Фокстрот”

Зазвичай знижки діють на чималу кількість товарів від різноманітних брендів.

Зокрема це можуть бути ноутбуки, телефони, пральні машинки, телевізори, смарт-годинники та ще багато різної побутової техніки та електроніки у “Фокстрот”. Вигода може становити до 70% вартості товару! Тож пригадайте, що саме ви хотіли придбати, але, можливо, не придбали через високу ціну.

Для придбання бажаного товару можна скористатись зручним пошуком на сайті, обрати потрібний товар і замовити його, далі - обрати спосіб оплати та оформити доставку (покупку ви зможете отримати протягом трьох днів з моменту замовлення). Також доступний самовивіз з магазинів мережі.

До слова, під час акції також діятимуть також програми кредитування та розстрочки. Встигніть скористатись вигідними умовами!

Та, окрім власне знижок, у "Фокстрот" підготували й інші приємні пропозиції до “Чорної п’ятниці”. Наприклад, це розіграш 25 тисяч гривень, а також нарахування 200 бонусних гривень на першу покупку. Щоб скористатись цими можливостями, потрібно зареєструватися у відповідній формі на сайті компанії.

Чому і як варто підготуватись до Black Friday у “Фокстрот” вже зараз?

“Чорна п’ятниця” - це не лише змога придбати за вигідною ціною те, що необхідно тут і зараз.

Це також ідеальна нагода заздалегідь подбати про новорічні чи різдвяні подарунки для рідних та близьких, адже зима вже близько. Таким чином ви не лише зекономите кошти завдяки акційним пропозиціям, а й уникнете зайвої метушні перед святами.

Тож радимо вже зараз скласти список потрібних вам речей та можливих подарунків, аби нічого не проґавити і ні про кого не забути.

Якщо у вас все ж залишаються питання щодо товарів, умов доставки чи оплати - звертайтеся до консультантів "Фокстрот". Фахівці нададуть всю вичерпну інформацію для здійснення максимально вигідної для вас покупки.

Переглядів: 601
Поширень: 0

Останні новини